Aflevering 3 komt eraan! Even geduld a.u.b.

Chef Xander Dumerniet, die ruim 25 jaar ervaring heeft in de keuken, is iedere week als kok verbonden aan Eetcafé Buurtpunt Het Karmijn voor het bereiden van een driegangenmenu en hij heeft zijn eigen cateringbedrijf. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met televisie als deelnemer aan het SBS 6 programma ‘Oh Obesitas’.

‘Durf te koken!’ is de naam van het programma op TV West. Onderwerpen over vlees, vis, veggie en hapjes? Items als voorgerechten, desserts, klassiek gerechten of de wereldkeuken? Er is voor elk wat wils en dat voor elke portemonnee. Bestemd voor de beginnende én de gevorderde kok die iets meer willen dan alleen een eitje bakken. Ben je  op zoek naar inspiratie om snel een lekker recept te bereiden? Dan zit je bij ‘Durf te koken!’ op de juiste plek. Het is ongelooflijk hoe je met maximaal zes ingrediënten een heerlijk gerecht op tafel kan toveren.

Wat wil Xander met het programma ‘Durf te koken!’ bereiken? Onder andere samen eten om de eenzaamheid tegen te gaan. En hoe kook je voordelig met lokale- en seizoensproducten gekocht op de markt? Duurzaamheid, gezond koken en afvallen worden ook onder de loep genomen. Centrale locatie van het programma is de keuken van Eetcafé Buurtpunt Het Karmijn aan de Vaillantlaan 422 te Den Haag. De items worden in opdracht van Stichting één wereld door een professionele filmcrew gemaakt. De duur van de uitzending is ongeveer 10 minuten.

Facebook

Leuke berichten volgen of vragen stellen?

We zijn te vinden op Facebook. Daar zullen wij en met name Xander Dumerniet met regelmaat berichten plaatsen. Blijf op de hoogte en like Durf te koken! op Facebook.

Mede mogelijk gemaakt door: